Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Miksi kaukolämpö on hyvä valinta?

Ilmakuva Kurikan kaukolämmön toimipisteestä.

 

Lähellä tuotettua lämpöä

 

Kurikan Kaukolämpö tuottaa asiakkailleen lähilämpöä. Kotimaisin voimin tuotettu lämpö on turvallista, työllistävää ja luontoystävällistä, sillä sen tuotannossa hyödynnetään uusiutuvia energianlähteitä. 

 

Kurikan Kaukolämmön käyttämä polttoaine on tuotettu noin 80-100 kilometrin säteellä lämpölaitoksista. Polttoaineina lämpölaitokset käyttävät turvetta sekä puhdasta haketta ja muita puuperäisiä tuotteita.

Kuvituskuva työmiehestä, joka asentaa kaukolämpöratkaisua.

 

Kaukolämpö on vaivaton valinta

 

Kaukolämpö on vaivaton valinta, sillä sen toiminnasta vastaa ammattilainen. Asiakas maksaa kaukolämmitykseen liittymisestä liittymismaksun, jonka suuruus vaihtelee paikkakunnan ja kiinteistön koon mukaan.

 

Kaukolämmön käyttömaksut muodostuvat tyypillisesti energiamaksusta ja tehoon tai vesivirtaan sidotusta tehomaksusta.

Kuvituskuva tilanteesta, jossa allekirjoitetaan sopimusta kaukolämpöpalvelusta. Kuvassa pukuun pukeutunut liikemies ja aviopari.

 

Luotettava valinta

 

Kaukolämpö on turvallinen, ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto, joka säästää aikaa, rahaa ja energiaa ilman suuria investointeja. Lähes 100% toimintavarma lämmitysjärjestelmä takaa lämpimän veden saannin sekä tasaisen huonelämpötilan ympäri vuorokauden.

Havainnekuva Kurikan Kaukolämpö Oy:n mittakeskuksesta ja siitä, miten se kytkeytyy asiakkaan kaukolämpölaitteisiin.

Kaukolämpö sopii kaikkiin talotyyppeihin

 

Kaukolämpö sopii niin uusiin kuin lämmitystapaa vaihtaviin rakennuksiin. Lämmitystapaa vaihtaville on eduksi olemassa oleva vesi- tai ilmakiertoinen lämmitysjärjestelmä.

 

Tilatessasi liittymän tuomme kaukolämpöputken kaukolämpömittarille asti. Lisäksi tarkistamme urakoitsijan asennussuunnitelman ja tarkastamme laitteet ennen käyttöönottoa.

 

Haluatko tietää lisää kaukolämmöstä? Ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme!

 

 

Kansikuva sähköisestä oppaasta, jonka nimi on Kaukolämmön ABC. Kuvassa on äiti ja nuori tytär, jotka lukevat opaskirjaa.

Avaa tästä sähköinen opas

 

 

Asiakaspalvelu

Miten voimme auttaa?

SOITA 06 450 9700

Asiakaspalvelumme avoinna 8-16